Kutsehariduskeskus saadab 20 õpilast välismaale praktikale

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa Kutsehariduskeskus
Järvamaa Kutsehariduskeskus Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Uuest kooliaastast on 20-l Järvamaa kutsehariduskeskuse õpilasel võimalusel minna praktikale  Poola, Ungarisse, Hispaaniasse ja Bulgaariasse.

Järvamaa kutsehariduskeskuse arenguosakonna juhataja Valev Väljaots sõnas, et Erasmus+ rahastas nende projektitaotlust õpilaste erialapraktikaks välisriikides. «Ajavahemikus 1. september 2015 kuni 1. september 2016  lähetatakse 20 õpilast erinevatelt erialadelt praktikale Poola, Ungarisse, Hispaaniasse ja Bulgaariasse,» täpsustas ta.

Kooli projektijuht Maarika Uusmaa lisas, et projektitegevusse valitakse teise  ja kolmanda kursuse õpilased, sest nemad on omandanud erialateadmisi, töövõtteid  ning neil on ka mõningast praktilist töökogemust. «Projekti eesmärk on  anda õpilastele võimalikult laiapõhjaline ja hea Euroopa Liidu  tööturuvajadustele vastav haridus, samuti parendada õpilaste võõrkeelte oskust, motiveerida neid omandama uusi keeli ja tundma huvi võõraste kultuuride vastu,  kasvatada neis enesekindlust ja algatusvõimet,» tutvustas Uusmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles