Kaalepi küla ootab poolthääli

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalepi küla kolm kõige iseloomulikumat asja on Kaalepi Kratt, fotol on temaks kehastunud külavanem Sirle Gunin, külade tuba koos perenaise Tiina Kasega ja noorte välja antav ajaleht Kaalepi Külateataja, millele mõlemad  osutavad.
Kaalepi küla kolm kõige iseloomulikumat asja on Kaalepi Kratt, fotol on temaks kehastunud külavanem Sirle Gunin, külade tuba koos perenaise Tiina Kasega ja noorte välja antav ajaleht Kaalepi Külateataja, millele mõlemad osutavad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuni 12. juunini on ETV hommikuprogrammi Terevisioon kodulehel võimalus hääletada viieteistkümne Eesti küla poolt, mis osalevad konkursil «Aasta küla 2015». Poolthääli ootab ka eelmisel aastal Järvamaa aasta külaks valitud Kaalepi.

Aasta küla valitakse liikumise Kodukant Eesti eestvedamisel juba kuuendat korda. Võitja kuulutatakse välja 7. augustil Eesti külade XI maapäeval, mis sellel aastal leiavad aset Säreveres.

Aasta küla aunimetus omistatakse külale/külade piirkonnale või alevikule, mis on saavutanud nähtavaid tulemusi külaelu arendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles