Tugikeskus aitab väikelastega üksikema

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Mittetulundusühing Järvamaa naiste tugikeskus palub abi väikelastega ema toetamisel.

Tugikeskuse juhataja Riin Palu andis teada, et kuigi emal on olemas oma kodu, võttis mees lahkudes suurema osa asjadest kaasa. «Abi on ka juba tulnud, aga üksikemal väikeste lastega pole lihtne leida lisaraha, kui kulutusi on palju ja korraga,» sõnas Palu.

Tugikeskus on koostanud nimekirja asjadest, mida pere vajab: 15 ruumimeetrit küttepuid, roostetava katuse värvimiseks rohelist katusevärvi, potte, panne, tolmuimejat, raadiot (võimalusel koos CD-mängijaga), DVD-mängijat lastele multikate vaatamiseks, voodimadratsit 160x200 cm,  sügavkülmikut, elektriradiaatorit külmemaks ajaks, lastekiike, murutrimmerit ja mootorsaagi.

Palu kinnitusel vajaks ema ka abi maja remondil, näiteks on vanal kaevul nahad ära kulunud, mistõttu on vett raske kätte saada.

Kui kellelgi on võimalik aidata kasvõi mõne asjaga nimekirjast, julgustab Palu ühendust võtma tugikeskuse telefonil 5813 3755.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles