Noorkotkad panevad end Mini-Ernal proovile

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorkotkad Mini-Ernal
Noorkotkad Mini-Ernal Foto: Kirsika Ilmjärv

Järvamaa noorkotkaste võistkond startis ööl vastu laupäeva Mini-Ernal 11ndana.

Loosiga tõmmatud stardinumber 11 andis stardiajaks Muuksi linnamäel laupäeva varahommiku 1.20. Järvamaa noorkotkad Kristjan Ilmjärv, Erko Lilletai Koerust, Jaanis Saarm Säreverest ja Mikk Ludvi Väätsalt peavad läbima võistlusmatka kogupikkusega 50 km, rajal ollakse 35 tundi. Selle aja ja raja jooksul tuleb noortel meestel näidata oma oskusi ja teadmisi meditsiinis, luures, sidepidamises, sõdurioskustes ja üldises looduses hakkama saamises.

Laupäeva hommikuks oli poistel selja taga luureülesanne ning relvade kokkupanek. "Vastutegevusele on jäetud üks elu, poistel on ka suur janu, aga huumorimeel on säilinud," kirjeldas poistega kaasas olev Kirsika Ilmjärv. Ennelõunasse jäi ka paadiralli endises allveelaevadebaasis Hara lahel. Ilmjärv ütles, et kui enne võistlust olid poisid ärevil, siis hommikul tõdesid nad, et ööd pole eksisteerinud. "Üks ülesanne järgneb teisele, põhiliselt on ülesanded Juminda poolsaarel ja siin ümbruses," täpsustas ta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles