Tules kodu kaotanud pere vajab endiselt abi

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loetud tundidega muutis punane kukk Türi vallas Änari külas ühe elumaja ahervaremeiks. Heade inimestega püüab perekond Ehamäe taas jalule tõusta. Kindel on, et kodukanti nad ei jäta, seda kasvõi loomade pärast.
Loetud tundidega muutis punane kukk Türi vallas Änari külas ühe elumaja ahervaremeiks. Heade inimestega püüab perekond Ehamäe taas jalule tõusta. Kindel on, et kodukanti nad ei jäta, seda kasvõi loomade pärast. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Türi vallas Änari külas 5. juulil põlengus kogu maise vara kaotanud perekond Ehamäe on tänulik seni osutatud abi eest ja peab plaani kodumaja taastamiseks.

Pereisa Jaanus Ehamäe ütlust mööda on perel olemas vajalikud rõivad, jalatsid, tekid-padjad ning pliit ja külmik, kuid puudust tunnevad nad esmavajalikust mööblist.

Elamiseks on perel kaks soojakut, mille nad sõprade abiga said. Kuna nädalavahetus möödus vana maja varemeid koristades, ei osanud Jaanus Ehamäe öelda esmaspäeva pealelõunal täpset summat, mis on laekunud annetustest, kuid ta arvas, et seda võib olla paari tuhande euro jagu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles