Avatud talude päeva avalöök toimub Järvamaal

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud talude päeva hetk Türi valla Takkasaare talus, kus sai vaadata puurides linde ja paitada kitse.
Avatud talude päeva hetk Türi valla Takkasaare talus, kus sai vaadata puurides linde ja paitada kitse. Foto: Silvi Lukjanov

Avalöök sel pühapäeval toimuvale avatud talude päevale antakse ühes Türi valla talus, kuhu koos ministriga tulevad ka esinejad ja suupistete meister.

Tänavu esimest aastat üle-eestilisena toimuv avatud talude päev avatakse maaeluminister Urmas Kruuse osavõtul Türi valla Takkasaare talus . „Nii meile öeldi jah, kui ministeeriumi inimesed siin oludega tutvumas käisid. Kell 10 pidi siis minister ise kohale tulema ja toimuma siin meie taluõuel avamistseremoonia,” sõnas talu perenaine Aivi Kuutok.

Neljandat aastat avatud talude päeval osalevas talus pole varasematel aastatel ministeeriumi tasemel külastajaid olnud,. "Ega me sellepärast nüüdki väga elevil ega ärevil ole. Võtame seda rohkem kui, et ministeerium aitab sisustada ühte osa meie avatud talude päeva seekordsest ettevõtmisest, sest nad tulevad kohale ju oma muusikutega ja toitlustajaga,” täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles