Kirna ratsutajad lähevad võistlema ema ja tütrega

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Türi vallas asuv Kirna tall osaleb Pärnumaal Kurgjal toimuval Eesti tõugu hobuste päeval kahe hobusega- mära Rosanovaga ja tema tütre Rosmariiga.

Viiendat korda Kurgjal toimuvale Eesti tõugu hobuste päevale sõidab Türi valla Kirnas tegutsevast tallist kahe hobusega ja kuni kolme ratsutajaga. „Läheme seekord võistlema meie talli Eesti tõugu mära Rosanovaga ja tema tütre Rosmariiga. Kaasa võtame kuni kolm last, kes võistlevad hobustega takistus-, tünni- ja rakendisõidus,” täpsustas Kirna talli omanik Maie Kukk.

Pühapäeval Pärnumaal Kurgja talumuuseumis toimuv Eesti tõugu hobuste päev algab kell 10 koolisõiduga. Pärast avamist ja kell 12.30 aset leidvat C. R. Jakobsoni preemiate kätteandmise tseremooniat Pärnumaa parimale põllumehele ja kultuuri- ja haridustöötajale jätkub võistluspäev rakendi – ja takistussõitudega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles