Enam kui pooled järvalased ei pea enam elektrinäitu teatama

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Võrguettevõte Elektrilevi on tänaseks paigaldanud Järvamaale 13 014 kaugloetavat elektriarvestit. Rohkem kui pooltel (52%) ehk 9 671-l Järvamaa majapidamisel ja ettevõttel on arvesti tänaseks ka kauglugemisele üle viidud.

Kauglugemise programmijuhi Mait Rahi sõnul võib arvestite paigaldamise tempoga igati rahule jääda. „Võtmesõna on klientide vastutulelikkus ja mõistev suhtumine, mis on projekti graafikus püsimisele tublisti kaasa aidanud,“ ütles Rahi ning lisas, et koduomanikud hindavad järjest kõrgemalt näiduteatamise kadumisega kaasnevat mugavust. Seda näitab päringute hulk klientidelt, kes soovivad teada, millal toimub arvestivahetus nende majapidamises.

Kliendid, kellele kaugloetavat arvestit veel paigaldatud ei ole, leiavad uue arvesti planeeritud paigaldamise või kauglugemisele üleviimise aja Elektrilevi e-teenindusest. Uute arvestite paigaldamine ja võrguettevõtte infosüsteemidega ühendamine ei toimu samaaegselt. Arvesti kauglugemisele üleviimisest annab Elektrilevi igale kliendile kirja teel eraldi teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles