Veepeolised suutsid menubändi üllatada

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veel enne, kui ansambel Smilers kümneaastase vaheaja järel taas Väinjärve veepeol lavale astuda jõudis, oli lavaesine huilgavaid fänne täis. Esimene laul tõi aga bändi jaoks üllatuse.

Smilersi laulja Hendrik Sal-Saller selgitas pärast poolteisetunnist kontserti üllatunud ilmeid nii: "Me oleme küll harjunud, et meie laule kaasa lauldakse, aga üllatuse valmistas, et neid nii kõvasti kaasa lauldi."

Igal juhul oli viieliikmelisel ansamblil põhjust rahuloluks ja rõõmuks küllaga. Bänd polnud kitsi ka publikut kiitma ning vaat et iga loo ajal lasti publikul eraldi laulda.
Kaasa ei lauldud mitte ainult refrääne, vaid terveid laule. Algusest lõpuni. Ja nii poolteist tundi järjest. Oleks ehk kauemgi laulnud, kui võimas ilutulestik poleks bändil lasknud rahulikult taastuma minna, et siis kümnekonna minuti pärast fännidele autogramme jagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles