Selveris kogutakse koolitarbeid lasterikaste perede toetuseks

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Sel nädalal saab kampaania „Lapsed kooli!“ käigus kinkida lasterikastele peredele koolitarbeid kõigis suuremates Eesti linnades. Järvamaa peredele kogutakse koolitarbeid Paide Selveris.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap sõnas, et nad korraldavad kuuendat aastat kampaaniat „Lapsed kooli!“ eesmärgiga väärtustada haridust ja toetada lasterikkaid peresid. Vabatahtlike abiga kogutakse koolitarbeid lasterikaste perede toetuseks 30 Selveris üle Eesti. „Järvamaa peredele kogutakse koolitarbeid Paide Selveris,” täpsustas ta.

Heategevusliku kampaania „Lapsed kooli!” käigus oodatakse eelkõige uusi ja kasutamata koolitarbeid, mida võib nii kodust kaasa võtta kui ka kohapealsetest poodidest osta. Vabatahtlikud jagavad infot ja koguvad annetusi Selverites tööpäeviti kella 15-19 ja laupäeval 11-15. Koolitarbeid kogutakse nende perede toetuseks, kus kasvab neli või enam last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles