Spordihall ergutas sportima suure meeskonnaga

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Eelmise laupäeva varahommikust alates lõid paidelastele elu sisse spordiklubi treenerid, tempot hoidsid tantsijaid ja võimlejad ning punkti panid jalgpallurid ja korvpallurid.

E-Piima Paide spordihalli avatud uste päeval alustasid varahommikul rahva ergutamist Maribel Fitnessi spordiklubi treenerid. Ettevõtmise üks korraldajatest, Elo Öösalu, sõnas, et treenerid Mari ja Lucia eestvedamisel löödi paidelastele elu sisse. ”Peale lõunat ergutas pealtvaatajaid sporti tegema spordiklubi treener ja eestvedaja Neeme Vool ning väga toredalt hoidsid tempot ka Enriko Pedaksalu tänavatantsu JJ-Street tantsukooli gruppide etteasted ning Paide võimlemiskooli võimlejad,” täpsustas ta.

Paide kultuurikeskuse parklasse pani Paide linnameeskond üles jalgpalliväljaku, kus poisid said kuni vihmani avalööke anda. „Suured tänud jalgpallitreeneritele Liivo Leetmale ja Viktor Metsale. See oli väga vahva ala ja mitte ainult poistele,” sõnas Öösalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles