Postipakke saab hakata saatma bensiinijaamast

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Post

Kui kliendid võtavad omaks esimese, Statoili Mustamäe teenindusjaama paigaldatud Omniva pakiautomaadi, on plaanis sarnaste automaatidega varustada kõik tanklaketi teenindusjaamad üle Eesti, sealhulgas ka Mäos asuv Statoili tankla.

Tegemist on Omniva ja Statoil ühise pilootprojektiga, mille eesmärgiks on hinnata kasutajate huvi pakiautomaatide vastu teenindusjaamades. "Esialgsed tulemused on paljulubavad. Mustamäe Statoili paigaldatud pakiautomaat on osutunud klientide hulgas populaarseks," ütles Omniva juhatuse liige Ansi Arumeel pressiteate vahendusel. "Kui tulemused on head, saame järgmisel aastal laieneda oma pakiautomaatide võrgustikuga Statoili teenindusjaamadesse üle Eesti."

Statoili turundusdirektor Diana Veigel kinnitas, et Omniva pakiautomaadid sobivad kokku Statoili teenindusjaamades pakutavate teenustega. "24 tundi avatud, kiired ja mugavad kasutada just autoga klientidele ning ümbruskonna elanikele," rääkis Veigel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles