Türil saavad gümnaasiumitunnistuse ka 5aastased õppurid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lokuta lasteaed. 
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Lokuta lasteaed. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Uuel õppeaastal alustas Türi ühisgümnaasiumi majas tegevust ka TÜGlaste gümnaasium, kuhu oodatakse õppima 5-7aastaseid lapsi.

TÜGlaste gümnaasium ootab enda sekka neid 5-7aastaseid õpihimulisi, kellel veel koolikogemus puudub. Koolitunnid hakkavad toimuma 1-2 korda kuus ning igal korral keskendutakse ühele ainetunnile, mille viivad läbi õpilased, õpetajad või külalised. Kevadel saavad kõik osalejad omale ka TÜGlaste gümnaasiumi tunnistuse.

TÜGlaste gümnaasiumi Facebooki leht annab teada, et koolist osavõtt on tasuta. "Igal korral kohale  tulema ei pea, aga me väga ootame! Igasse tundi tuleb eraldi registreeruda: õppekohtade-ja vahendite arvestamise jaoks. Mõni tund on ka piiratud osalemisega, mõni mitte. Mõnikord on ka lapsevanem tundi oodatud, teine kord toimub samal ajal talle teine tegevus ja juhtub sedagi, et tal vaba aeg," annavad korrladjad teada. Lähemalt saab TÜGlaste gümnaasiumi tegemistest teada nende Facebooki grupi lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles