Paide bussijaamas töötab sõõrikumasin

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast paarinädalast erinevate tainaste katsetamist võivad Treegeri kohviku raamatupidaja Anne-Ly Ehman (paremalt), juhataja Tiia Paosalu, sõõrikukohviku teenindaja Ene Karus ja kondiiter Hinge Aasa sõõrikutega täiesti rahule jääda.
Pärast paarinädalast erinevate tainaste katsetamist võivad Treegeri kohviku raamatupidaja Anne-Ly Ehman (paremalt), juhataja Tiia Paosalu, sõõrikukohviku teenindaja Ene Karus ja kondiiter Hinge Aasa sõõrikutega täiesti rahule jääda. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide bussijaama hoones tühjaks jäänud kohvikuruumides hakkas Treegeri Kohviku osaühing täna hommikul sooje sõõrikuid pakkuma.

Äsja sõõrikumasinast välja tulnud maiused saavad peale tuhksuhkru või kollase banaanimaitselise, roosa maasikamaitselise või pruuni karamelliglasuuri.
Kui kohviku kondiitrite katsetused sobiva juustu leidmiseks vilja kannavad, võib edaspidi valikusse lisanduda ka soolane juustuga sõõrik.


Samasugune katsetus oli kohviku juhataja Tiia Paosalu selgitusel ka tainategu. «Algul tulid liiga rasvased, kondiiter pidi jälle ja jälle ümber nuputama, aga nüüd oleme rahul,» ütles ta.


Hommikul kella kaheksast õhtul kella poole kuueni töötav sõõrikukohvik pakub ka kohvi ja karastusjooke, salatit, võileibu, suppe ja lihtsamaid praade, aga Paosalu loodab, et uue toidukoha tõmbenumbriks kujunevad sõõrikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles