Loomaaiale taheti saata rohkem õunu kui vastu võeti

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 Türi keskväljakule kogunes loomaaiale õunu andma hulgaliselt inimesi, mitmed suure õuntelaadungiga, kuid vastu võeti ainult viis kilogrammi inimese kohta.

Türi-Allikult mitu õunakotti autokastis kohale sõitnud Rein Kalberg sõnas, et selline kampaania ei kõlba kuhugi. „Kes siis loomaaiale õunu ei annaks, eriti kui eilne tuul neid sedavõrd puuotsast alla ajas, kuid siin on puhas oma toote kampaania ainult,“ sõnas ta. Tema abikaasa Helje Kalberg lisas, et kui viie kilogrammi vastu võtmisega siin inimesi vaid narrida tahetakse, siis viivad nad õunad pigem jäätmejaama.

Aiakäru peal mitu kotti kohale toonud vanemat meesterahvastki võttis teadmine, et loomadele võetakse vaid inimeslt viis kilograami, lausa vanduma. „Ega ma selle joogi pärast siia õunu andma tulnud, mõtlesin tõesti õuntest heal otstarbel lahti saada,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles