Tulevikutalendi kandidaatide otsing veel kestab

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikutalent 2014
Tulevikutalent 2014 Foto: Maxima Eesti

Käimas on viies andekatele noortele mõeldud stipendiumikonkurss "Tulevikutalent 2015". Neljal eelmisel aastal on tulevikutalendi tiitli pälvinud kolm järvalast. Tänavusele stipendiumikonkursile on noorte avaldused oodatud 15. oktoobrini.

Konkurssi korraldava Maxima Eesti turundusdirektori Ty Lehtmäe selgitusel on Järvamaa noored saanud kõrgeid kohti kolmes valdkonnas. “Võitjate seas on ühiskondliku tegevusega silma paistnud Caroly Rootsma, kes pälvis teise koha esimesel aastal. Kaunite kunstide valdkonnas tunnustasime 2011. aastal Järvamaalt pärit viiuldajat Leevi Nielsonit ning 2013. aastal tuli humanitaarvaldkonnas esikohale Ingo Reiljan,” täpsustas Lehtmäe. 2014. aastal järvalased nominentide hulka ei jõudnud.

Lehtmäe julgustab konkursil "Tulevikutalent 2015" osalema kõiki noori, kellel on ette näidata kas silmapaistvaid akadeemilisi saavutusi või häid tulemusi oma kooliväliste harrastustega tegelemisel. “Loodan, et Järvamaa noored on konkursil aktiivsed ja näeme tänavu mõnda Järvamaalt pärit noort jälle nominentide seas. Selleks on muidugi väga oodatud nii õpetajate kui ka lastevanemate panus, kes saavad neid osalema õhutada,” lausus Lehtmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles