Järvalaste korjatud ubinad rändasid elevantide kõhtu

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Raudjalg/Saku Õlletehas

Reedel anti Tallinna loomaaiale üle kampaania korras Türil, Paides ja veel viies Eesti linnas kogutud õunad. Esimesena maiustasid elevandipreilid Draay ja Fien just järvalaste aiasaadustega.

Saku õlletehase algatatud kampaania korras kogutud õunad võttis vastu direktor Mati Kaal loomaaia põhjaväravas. Esimesena said maiustada elevandipreilid Draay ja Fien, mida kõigil loomaaiakülastajatel kell 15:30 elevandimaja juurest sillalt ka vaadata õnnestus.

“Igasügisene õuntehooaeg on meeltmööda ka mitmetele meie elanikele, ennekõike elevantidele, ninasarvikutele, jõehobudele, aga ka sõralistele ja ahvidele,” ütles Tallinna Loomaaia direktor Mati Kaal. „Kui tavapäraselt toovad loomadele sügissaaduseid peamiselt Tallinna ja lähiümbruse inimesed, siis tänavu said meie asukatele toitu saata ka inimesed mujalt Eestist.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles