Endine riigikogulane hakkab juhtima Türi lasteaeda

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Iva
Kaia Iva Foto: Dmitri Kotjuh

Türi vallavalitsus kinnitas tänasel istungil alates 1. oktoobrist Türi Lasteaia direktori kohusetäitjaks endise riigikogu liikme, Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluva Kaia Iva.

Türi valla haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Triin Pärna täpsustas, et Iva täidab juhi kohuseid kuni lasteaia direktor Sirle Võtti lapsehoolduspuhuselt naasemiseni.

Pärna selgitas, et lasteaia direktori kohusetäitja leidmiseks korraldatud avalik konkurss tunnistati luhtunuks. „Konkursikomisjon ei esitanud vallavalitsusele kandidaati ametisse kinnitamiseks, kuna ükski kandidaat ei kogunud vajalikku poolthäälte enamust. Lasteaia direktori kohusetäitja ajutiselt äraoleva direktori ametikoha täitmiseks leiti läbirääkimiste teel,” ütles Pärna.

Kaia Iva on hariduselt matemaatika ja füüsika õpetaja. Ta on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Instituudi ning töötanud aastatel 1986-1997 Türi koolides õpetaja ja õppealajuhatajana.

Kaia Iva oli Türi linnapea aastatel 2002-2005, riigikogu liige aastatel 2007 – 2015. Riigikogus oli  Iva ka haridus- ja kultuurikomisjoni liige. Praegu kuulub Kaia Iva Türi vallavolikokku ning juhib haridus- ja noorsookomisjoni, samuti on ta Isamaa ja Res Publica Liidu aseesimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles