Jaan Arvola: kaotasin töö, sest ei astunud Keskerakonda

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Arvola ja Arvo Sarapuu Keskerakonna valimispeol.
Jaan Arvola ja Arvo Sarapuu Keskerakonna valimispeol. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide spordi- ja tervisekeskuse juhi kohalt vallandatud Jaan Arvola avalikustas, et 29. septembril kutsus keskerakondlasest riigikogu liige Arvo Sarapuu ta Paide linnapea Kersti Sarapuu kabinetti ja tegi ettepaneku astuda Keskerakonda.

Arvola keeldus pärast poole tunnist survestamist parteisse astumast, mille peale küsis Sarapuu, et kas ta ei arva, et tema ametikoht on parteisse astumisega seotud.
Arvola kinnitusel soovis Sarapuu, et ta oleks Keskerakonna nimekirjas kandideerinud riigikogu valimistel.

Parteile selja pööramist peabki Arvola tegelikuks põhjuseks, miks ta töökoha kaotas.
Arvola ütles, et kuna oli Sarapuuga kahekesi linnapea kabinetis, siis tunnistajaid tal sellele jutule pole. „Linnapea oli sellel ajal Brüsselis,“ lisas ta.

Hetkel välismaal viibiv Arvo Sarapuu kinnitas, et Arvola jutt on laim ja tema pole kunagi sundinud teda erakonda astuma. „Olen talle tõesti kunagi mõista andnud, et ta võiks meie erakonnaga liituda, kuid ei mingit pealekäimist,“ kinnitas ta.

Sarapuu ütles, et kuna suveks oli juba selge, et Arvola ei saa oma tööga hakkama, siis puudub ka igasugune loogika, miks ta oleks septembri lõpus tahtnud teda Keskerakonda. „Olgem ausad, Arvola ei saanud oma tööga hakkama ja loobib nüüd igale poole süüdistusi,“ sõnas ta.

Sarapuu tõi näite, et ta on Järvamaa haigla nõukogu esimees, kuid peaarst Andres Müürsepp on Reformierakonna liige, kuid see pole takistanud neil koostööd teha. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles