Rongis levib veelgi kiirem internet

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong
Elroni rong Foto: Albert Truuväärt

Elisa laiendas 4G interneti leviala Elroni kahel raudteesuunal, tuues sõitjateni veel kiirema ja kvaliteetsema internetiühenduse.

„Rong on hea ja turvaline liikumisvahend ning sobiv keskkond, kus kooliõpilastel on aega nutiseadmetes õppetöödega ning täiskasvanutel tööasjadega tegelemiseks,“ tõi Elisa võrgujuht Andrus Kaarelson välja rongisõidu jooksul kasutatavate nutiseadmete kasutusmugavusi.

Et internetiühendus saaks rongiga liiklejale veelgi sujuvamaks täiendas Elisa 4G levi Viljandi ja Tartu rongiliinide kõrvale jäävates tugijaamades. „Elroni rongides on tarbijal kasutada WiFi lahendus, mis kasutab oma tööks Elisa tugijaamade signaale väljaspool ronge asuvatest mastidest. Suures ulatuses oli Tallinn-Viljandi ja Tallinn–Tartu sõidusuundadel 4G internet juba olemas, nüüd ehitasime selle veel tihedamaks,“ rääkis Andrus Kaarelson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles