Taas on aeg märgata aktiivsete vabatahtlike kandidaate

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sargvere maakultuuri edendamise seltsi eestvedaja Leila Joosepsoni rõõmustab aasta sädeinimese tunnustus, sest ta on paaril viimasel aastal  nii Sargveres, Karedal kui ka Järva-Jaani külaellu pannud oma aega ja hinge sedavõrd, et on ka enda meelest äramärkamist väärt.
Sargvere maakultuuri edendamise seltsi eestvedaja Leila Joosepsoni rõõmustab aasta sädeinimese tunnustus, sest ta on paaril viimasel aastal nii Sargveres, Karedal kui ka Järva-Jaani külaellu pannud oma aega ja hinge sedavõrd, et on ka enda meelest äramärkamist väärt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ettepanekuid aasta sädeinimese, parima mittetulundusühingu, tublima vabatahtliku ja hea algatuse konkursile on oodatud kandidaate esitama nii omavalitsused, äriühingud, üksikisikud kui ka mittetulundusühingud.

Järvamaa arenduskeskuse juhataja Katrin Puusepp sõnas, et iga inimene, kel on jõudu ja tahtmist oma töö ja pereelu kõrvalt kogukonnale pühenduda, on tunnustamist väärt. «Märkame inimest enda kõrval ja räägime temast. Kõik lood saavad talletatud ning need on inspiratsiooniks ja motivatsiooniks paljudele,» lausus ta.

Ettepanekuid oodatakse 12. novembriks eeltäidetud ankeedivormil. Aasta sädeinimese kandidaatide ankeedid tuleb saata Kodukandi Järvamaa e-posti aadressile kodukant.jarvamaa@mail.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles