Kiriku oreli remont võib jätkuda

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Peetri kiriku õpetaja Jaanus Tammiste näitab oreli pealttopeltvoltmagasinlõõtsa, mis on nüüd sinivalget värvi. Sinise paberi ülesanne on imada niiskust. Lõõtsa nahkosa (valge) tarvis kulus 15 Prantsuse lamba nahka.
Järva-Peetri kiriku õpetaja Jaanus Tammiste näitab oreli pealttopeltvoltmagasinlõõtsa, mis on nüüd sinivalget värvi. Sinise paberi ülesanne on imada niiskust. Lõõtsa nahkosa (valge) tarvis kulus 15 Prantsuse lamba nahka. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Järva maavanema Alo Aasma korraldusega saab kohaliku omaalgatuse programmist toetust 17 projekti kogumahus 19 405,21 eurot.

Sügisvoorus taotles rahastust 36 projekti. Maavanem Alo Aasma tähelepanekut mööda oli  nende hulgas mitut uut taotlejat ja huvitavat ideed, mis ka raha said.

Uus võimalus oma ideid ellu viia ja selleks kuni 2000 eurot toetust  saada on tuleva aasta 1. aprillil. „Aga ka selle meetme juures ei saa me haldusreformist üle ega ümber, sest nii mõnegi projekti puhul on komisjonis tõusnud arutelu, kas selle küsimuse lahendus ei peaks hoopis omavalitsuse käes peituma,“ lisas Aasma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles