Järvamaa tulevikutalente näeb teleekraanilt

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andero Lavrinenko (vasakul)
Andero Lavrinenko (vasakul) Foto: Internet

Täna õhtul kell 17.40 on TV3 eetris erisaade "Tulevikutalendid", kus näeb Maxima Eesti poolt ellukutsutud konkursil parmate hulke jõudnud stipendiaatide tunnustamist. Järvamaalt pääses nominentide hulka sel aastal kaks noort talenti.

Konkurss toimus sel aastal viiendat korda ning võitjad valiti välja enam kui kolmesaja avalduse esitanud noore seast. Kokku pälvib stipendiumi 25 noort üle Eesti.

“Tihedas konkurentsis pääses stipendiaatide hulka ka kaks järvamaalast. Teadustalendi kategoorias jõudis viie parima sekka Türi põhikooli õpilane Andero Lavrinenko, kes on IT- ja matemaatikahuvilise noorena esinenud edukalt erinevatel konkurssidel. Humanitaartalendi kategoorias oli edukas Karet-Anette Härm - 13aastane Paide gümnaasiumi õpilane, kes on saanud kõrgeid kohti erinevatel kiirlugemise võistlustel ja õigekirjakonkurssidel,” rääkis Maxima Eesti turundusdirektor Ty Lehtmäe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles