Kohus võttis kaks tulirelvi vedanud meest vahi alla

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kuma.fm

Kohus võttis eile vahi alla kaks meest, kelle autost leidsid politseinikud esmaspäeval tulirelvi, kolm sama juhtumiga seoses kinni peetud meest pääsesid vabadusse.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm andis teada, et eile õhtul  rahuldas  kohus prokuratuuri taotluse vahistada juhid, kelles sõidukist leiti relvi.

Esmaspäeva õhtul leidis politsei Paide linnas kahest autost tulirelv ja laskemoona.
Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu teatel laekus politseile infot selle kohta, et Paides võib teatud autodes olla keelatud esemeid. Kontrolli käigus avastasid politseinikud nii tulirelvi kui ka laskemoona, sellega seotud mehed võeti kinni.

Eile kella 18.40 paiku kontrolliti Paide keskväljakul sõiduautot Audi, mille läbivaatusel leiti tulirelv. Kella 20.40 paiku kontrolliti Paides Raudtee tänaval sõiduautot Saab, mille läbivaatuse käigus leiti tulirelv ja padruneid.

Mõlema juhtumi kohta on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 418 alusel, mis käsitleb tulirelva, selle olulise osa ja laskemoona ebaseaduslikku käitlemist.

Politsei võttis esmaspäeval kahtlustatavana kinni viis Järvamaalt pärit meest.  (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles