Türil saab selgeks fotograafia ABC

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotokaamera-tort.
Fotokaamera-tort. Foto: Maire Eespere

Laupäeval, 28. novembril toimub Türil koolitus, mis on mõeldud fotograafiahuvilistele. Vabakutselise piltniku Jaanus Järva juhendusel saab selgeks, kuidas häid pilte teha.

Kursusele on oodatud fotohuvilised, kes soovivad, et lisaks lihtsale pildiklõpsutamisest saaks täiendavaid teadmisi fotograafiamaailmast. Vastuseid leiab küsimustele: kuidas valida ISO, kui pikk peaks olema säriaeg jne. Samuti pakutakse ideid, kuidas teha isikupäraseid ja huvitavaid fotosid. Kursuse praktilises osas pildistatakse erinevaid objekte erinevas valguses. Osalejatel palutakse kaasa võtta fotoaparaat (kompakt- või peegelkaamera).

Piltnikke juhendab Jaanus Järva, kes on vabakutseline loodusfotograaf. Samuti on ta juhendanud arvukalt erinevaid looduses pildistamise retki ja põnevaid fotokursuseid. Rahvaülikoolis töötab Järva juhendajana alates 2007 aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles