Parim noorte äriidee paneb hambapasta pudelisse

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hambahari ja hambapasta
Hambahari ja hambapasta Foto: AFP / Scanpix

Järvamaa noorte äriideede konkursi võitis mõte, mis hämmastas žüriid, kellele esialgu tundus võimatu, et keegi pole tulnud nii geniaalselt lihtsa asja peale panna hambapasta pumppudelisse.

Võiduka võistkonna liige, Türi majandusgümnaasiumi XI klassi õpilane Mervi Raja tunnistas, et nemadki olid hämmingus, kui klassiõde mõtte välja pakkus. «Mõtlesime, et vau, miks keegi pole selle peale tulnud, see on ju nii mugav!» ütles ta.
Et veenduda mõtte headuses, proovisid tüdrukud asja ära: ostsid hambapastat ja panid selle kodus pumppudelisse.
Raja meelest kõik toimis ja kuigi võis karta, et pasta kuivab ära, seda siiski ei juhtunud. «Igaks juhuks kasutasime erinevaid tooteid, kõige tavalisem valge pasta toimis kõige paremini,» lausus ta.
Žürii liikme ettevõtja Janno Lehemetsa ütlust mööda leidsid kõik hindajad, et hambapasta pumppudelis on ütlemata äge idee. «See on üks nendest ideedest, mis võiks ka laias maailmas läbi lüüa, praktiline vajadus on täiesti olemas,» lausus ta.
Lehemets lisas, et vaid üks küsimus jäi üles: miks pole keegi veel selle peale tulnud ja kui ongi tulnud, miks pole idee siis veel laialt levinud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles