Anna Raudkatsi nimelise preemia saaja selgub Paides

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läänemaa tantsupidu Haapsalus.
Läänemaa tantsupidu Haapsalus. Foto: Indrek Aas

Eesti laulu- ja tantsupeo sihtasutus ootab 21. detsembriks Anna Raudkatsi nimelise rahvatantsustipendiumi kandidaate, stipendiaadi nimi selgub järgmise aasta 20. veebruaril.

«Stipendium määratakse kauaaegse tulemusliku tegevuse eest Eesti rahvatantsuelus ning selle määramisel võetakse aluseks rahvatantsutegelane elutöö (nii tantsupedagoogiline, loominguline, organisatsiooniline, propagandistlik kui ka uurimuslik tegevus) ja see antakse vähemalt 50aastasele isikule vaid üks kord,» selgitas laulu- ja tantsupeo sihtasutuse esindaja Kadri Tiis.

Kandidaadid palutakse esitada hiljemalt 21. detsembri tööpäeva lõpuks. Vabas vormis kirjalikud esildised kandidaadi nime, lühiiseloomustuse, tema rahvatantsualase tegevuse kirjelduse ja põhjendusega rahvatantsustipendiumi omistamiseks ning kandidaadi esitaja andmetega (esitaja nimi, aadress ning telefoninumber) tuleb esitada kirjalikult aadressil Eesti laulu- ja tantsupeo sihtasutus, Pärnu mnt 10, Tallinn 10148 või e-postiga aadressil laulupidu@laulupidu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles