Kaunistatud jõulukuused jõudsid õigete omanike juurde

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukroon Paide keskväljakul
Jõulukroon Paide keskväljakul Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva Teatajale saabus vihje lugejalt selle kohta, et pühapäeval Paides olnud kuusekaunistamise konkursil jagus ehitud puude ilu nautimist vaid väheseks ajaks, sest sama päeva õhtul läks kümnest ehitud kuusest viis kaduma.  "Kui meeskond kuusepuid jagama hakkas, selgus, et osa kuusepuid on ära varastatud. Kellele neid nii vara vaja oli? Kes võttis ära laste rõõmu?" oli lugeja hämmeldunud.

SA Paide Halduse majandusjuhataja Mikk Vissak selgitas, et hetkeks, mil Paide Halduse töötajad pühapäeva õhtul keskväljakult koristuse käigus kuuski minema hakkasid toimetama, oli neist kolm juba kadunud. «Võibolla viidi need minema juba päeval sagimise käigus, kes seda teab,» oletas ta. Seitse järelejäänud puud otsustati ajutiselt hoiule viia Paide Lai 33 hoovi, ent samal õhtul kadus sealt veel kaks kuuske. Seega läksid kümnest konkursil osalenud kuusepuust pooled kaduma.

Praegu on viis kuuske hoiul PAIde lasteaia õuealal ja Vissaku ütlust mööda toimetatakse need jõudumööda neisse linna allasutustesse, kes on selleks soovi avaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles