Lasteni jõudsid hinnalised kingitused

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglipuu kingid jõudsid lasteni
Inglipuu kingid jõudsid lasteni Foto: Maxima

Heategevuskampaania Inglipuu raames vähemkindlustatud perede lastele kogutud kingitused on koos. Järvamaa 40 projektis osalenud last on oma pakid juba kätte saanud.

Kokku jõuavad kingitused 1300 lapseni üle Eesti.

Paide sotsiaaltöökeskuse lastekaitse vanemspetsialisti Mare Keerlese sõnul on heategijate abi peredele suureks toeks. „Tänavu rõõmustas Inglipuu kampaania kokku 40 Järvamaa peret, kellest pool elab Paides ja ülejäänud Türil. Laste jõulusoovide täitmine võib raskemas majanduslikus olukorras olevatele peredele olla tõeline katsumus. Inglipuu projektis osalenud pered olid kinke saades südamest rõõmsad ja tänulikud,” sõnas Keerles.

„Tänavu üllatas mind mõnevõrra laste kingisoovide hinnalisus. Olgugi, et sooviti praktilisi kingitusi, ei oleks pered ise suutnud neid soetada. Mulle teeb erilist rõõmu, et kõik need soovid said täidetud," lisas Keerles.  

Maxima Eesti algatatud heategevuskampaania raames sai igaüks täita mõne vähemate võimalustega pere lapse jõulusoovi. Kingisoovid koguti jaeketi kauplustes asuvatele inglipuudele koostöös sotsiaaltöötajatega. Tänaseks on suur osa soovitud kingitusi koostöös sotsiaaltöötajatega lasteni jõudnud.

„Kampaaniast osavõtt oli aktiivsem kui kunagi varem ning suurema osa laste kingisoovidest täitsid kauplusekülastajad,“ kinnitas Maxima Eesti turundusdirektor Ty Lehtmäe. „Täname kõiki inimesi, kes võtsid sel aastal Inglipuu projektist osa ja aitasid täide viia mõne vähekindlustatud perest lapse jõulusoovi,“ sõnas ta.

Need soovid, mis jäid kampaania lõpuks Inglipuudele rippuma, täitis Maxima. „Hoolitsesime ka selle eest, et iga kingitus vastaks lapse soovile ja oleks ilusti pakitud,” selgitas Ty Lehtmäe.

Inglipuu on Maxima Eesti iga-aastane jõulueelne heategevuskampaania. Projekti raames saab igaüks täita mõne vähemkindlustatud pere lapse kingisoovi. Tänavu seitsmendat korda toimunud kampaania raames ootas 45 Maxima kaupluses üle Eesti täitmist 1300 kingisoovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles