Liiklusõnnetusi lisandub hirmuäratava hooga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide politseijaoskonna välijuht Raimond Innos ütles, et paari tunniga on Järvamaal juhtunud vähemalt viis liiklusõnnetust.

Et kõigi liiklusõnnetuste puhul pole politseile teadaandmise kohustust, võib õnnetusi olla juhtunud ka rohkem.

Politsei oli kella 13.40se seisuga Järvamaal reageerinud kolmele, nende andmebaasis on tänasest päevast aga viis avariid. "Õnneks on need liiklusõnnetused piirdunud seni vaid autode tehniliste vigastustega," ütles Innos. "Olukord liiklusest on tegelikult küllaltki rahulik."

Enne kl 8 sõitis Mäos auto teelt välja, kl 10 paiku oli väljasõit Tallinna-Tartu maantee 80. kilomeetril, kl 10.40 toimus Mäos kahe sõiduauto kokkupõrge, kl 12.30 sai politsei teate Sillaotsal kahe auto kokkupõrkest (vt pilti) ning kl 13.14 tuli teade taas Sillaotsalt ühe auto väljasõidust vastu elektrikappi.

Liiklejatele pani välijuht südamele valida sõidukiirus vastavalt tee-, ilma- ja liiklusoludele ning olla rooli taga rahulik ja tähelepanelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles