Inimene jäi lumetormis kadunuks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile kella 22.35 paiku sai politsei kõne mehelt, kes oli eksinud.

Politsei- ja Piirivalveamet kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kristi Kais teatas, et 51-aastane mees oli hakanud Roosna-Alliku vallast Vedruka külast liikuma Öötla küla suunas. Tugeva tuisu tõttu olid aga teed kinni tuisanud ning seetõttu ta eksis. Politsei alustas teataja otsinguid vahetult peale teate saamist, kaasates sinna ka teisi ametiasutusi.


Esialgsed otsingud tulemusi ei andnud ning need lõpetati kella 6 paiku hommikul. Otsingus osales viis päästeametnikku, kaks politseinikku, kolm kaitseliitlast ja kaks piirivalvurit. Abistajaid oleks olnud veelgi, kuid nad jäid lumevangi.


Tänased ilmastikuolud on oluliselt raskendanud aktiivseid tegevusi ja maastikuotsinguid läbi ei viida. Politsei tegeleb ümberkaudsetelt elanikelt informatsiooni kogumisega.
Politsei palub inimestel enda initsiatiivil kadunud meest otsima mitte minna, kuna on oht eksida ja ise hätta sattuda.
Juhtumiga seotud ametiasutused teevad kõik selleks, et kadunud isik leida.


Roosna-Alliku abivallavanem Aarne Kõrgesaar ütles, et kadunud mees, kes käis Vedruka külas sõbra juures. Mees oli hakanud õhtul sealt kolme või nelja kilomeetri kaugusel jäävasse koju minema, kuid pole seni sinna jõudnud.
Kõrgesaar selgitas, et kuna teed on kinni tuisanud, takistab see ka juhtumi uurimist. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles