Roosna-Allikust võib saada suurima omavalitsuse keskus (1)

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähem kui kahe aasta pärast võidakse Roosna-Alliku vallavanema Peeter Saldre kabinetist  juhtida Järvamaa suurimat omavalitsust.
Vähem kui kahe aasta pärast võidakse Roosna-Alliku vallavanema Peeter Saldre kabinetist juhtida Järvamaa suurimat omavalitsust. Foto: Dmitri Kotjuh

Valdade ühinemisest peaks kõige rohkem võitma 465 elanikuga Roosna-Alliku alevik, kui kaheksa valla koondumise järel kujuneb sinna maakonna suurima omavalitsuse keskus.

Paide linnavolikogu viimasel istungil ütles volikogu esimees ja Roosna-Alliku vallavanem Peeter Saldre, et kui varem kaldus ta selle poole, et Roosna-Alliku vald peaks liituma Paide linnaga, siis nüüd tunnetab ka maavaldadega liitumise plusse.

Saldre avalikustas istungil, et kuni kaheksast vallast moodustuva Järva valla keskust tahetakse teha Roosna-Allikule. «Ruumi meil selleks on,» sõnas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles