Uus teelõik rõõmustab jalakäijaid ja rattureid

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joodil elavad lastevanemad Elen Haamer ja Terje Sild (vasakul) rõõmustavad, et suvised teetööd toovad kauaoodatud turvalise teeületuskoha ning 3,2 kilomeetrit jalg- ja jalgrattateed.
Joodil elavad lastevanemad Elen Haamer ja Terje Sild (vasakul) rõõmustavad, et suvised teetööd toovad kauaoodatud turvalise teeületuskoha ning 3,2 kilomeetrit jalg- ja jalgrattateed. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Maanteeamet remondib tänavu Järvamaal maanteid 7,6 miljoni euro eest. Ligi poole sellest võtab endale Pärnu–Rakvere maantee 6,3 kilomeetri remont.

Tervisesportlasi ja Joodi elanikke rõõmustab Reopalu–Mäo vahelise tee remondist rohkemgi uus teeületuskoht Joodil ja korralik kõnnitee. Lastevanemad Terje Sild ja Elen Haamer peavad uudist ülekäigukohast lausa suurepäraseks. Praegu ületavad nad ise ja ka nende lapsed iga päev teed kohas, kus autod sõidavad 70kilomeetrise tunnikiirusega.

Alates sügisest on kahe sõidusuuna vahel liiklussaar. Maanteeameti ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi selgitas, et vöötrada olnuks sellistes tingimustes ohtlikum, sest jalakäijad võivad hakata oma eesõigust kuritarvitama, riskides seejuures eluga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles