Villeverelased paistavad silma eluterve huumoriga

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villevere koolimaja taustal seisavad külaelu aktivistid Helgi Kess (vasakul), tema ees Iti Madli Riga, Veiko Viigipuu, Arved Riga ja Monica Riga.
Villevere koolimaja taustal seisavad külaelu aktivistid Helgi Kess (vasakul), tema ees Iti Madli Riga, Veiko Viigipuu, Arved Riga ja Monica Riga. Foto: Silvi Lukjanov

Türi vallas Villevere külas elavad nalja armastavad inimesed, kes püüavad möödasõitjate pilke puu otsa riputatud nukkudega, meelitavad rahvast kõlavate nimedega pidudele ja käivad tööle lausa Brüsselisse.

Türi valda Villevere külla sõites peab kasutama Google maps`i, sest viidad sinna teed ei näita. Pole ka tavalist küla algust tähistavat silti. Naljavõru suu ümber, ütleb külaseltsi liige Monica Riga, et ju nad asuvad nii äärealal, et maanteeametil sai külasildi limiit enne otsa. «Me pole lasknud end sellest väga häirida, tegime külasildi ise ja mitte ainult – teeme siin ise kohe päris palju asju,» selgitab ta.

Monica Riga on olnud külaseltsi liige seitse aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles