Hulljulge naine taltsutab nii jalgpalli, hobuse kui ka mootorratta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Merlin Paloson ütleb «Hullult kardan!», tähendab see seda, et ta manab ette hullupilgu ning asub end hambad ristis tõestama ja oma hirme ületama – nii on ta läinud ka üle kuuekümne mehega koos kahetunnise kestusenduro starti.
Kui Merlin Paloson ütleb «Hullult kardan!», tähendab see seda, et ta manab ette hullupilgu ning asub end hambad ristis tõestama ja oma hirme ületama – nii on ta läinud ka üle kuuekümne mehega koos kahetunnise kestusenduro starti. Foto: Erakogu

Põhja-Järvamaa äärealalt Kukevere metsade vahelt pärit Merlin Paloson tegeleb aladega, kus ta saab ennast proovile panna, ja selle asemel et kammerkooris lõõritada, lööb ta parem tsiklile hääled sisse või taob teiste naistega jalgpalli.

Lapsepõlves tuli Merlin Palosonil (22) Kukevere metsade vahel üksikus talus tihti aega surnuks lüüa. «Polnud seal kodus mingeid jamasid ka kokku keerata, mis sa metsas ikka teed, keegi ju nagunii ei näe ja vanemad olid tööl,» meenutab ta.

Et lapsepõlves teravaid elamusi polnud, saabus põnev aeg täiskasvanueas. Nüüd, kus Paloson punub Järvamaa piiril omas majas pesa, kasutab ta võimalust kõike teha ja proovida, sest vastutab nüüd ise oma tegude ja elu eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles