Kultuurikeskuse kohvik uueneb suve lõpuks

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treegeri kohviku kondiiter Hinge Aasa küpsetab Paide kultuurikeskuse ruumides kringleid ja saiu veel 1. maini, seejärel tuleb ahjud üle kolida bussijaama sõõrikukohvikusse.
Treegeri kohviku kondiiter Hinge Aasa küpsetab Paide kultuurikeskuse ruumides kringleid ja saiu veel 1. maini, seejärel tuleb ahjud üle kolida bussijaama sõõrikukohvikusse. Foto: Dmitri Kotjuh

Alates 1. maist jäävad Paide kultuurikeskuse kohviku uksed suletuks, sest ruumid lähevad remonti, uue üürniku leidmiseks on Paide linnavalitsus kuulutanud välja konkursi.

Linlasi kõige rohkem puudutavale küsimusele, mis saab 22 aastat kultuurikeskuses tegutsenud Treegeri kohvikust ning kust nende saiu ja kringleid edaspidi osta on, vastas kohviku juhataja Tiia Paosalu, et kolib mais ettevõtte ümber bussijaama sõõrikukohvikusse. «Sealt saab endiselt tellida meie tooteid,» lausus ta. «Kas just kohe 1. maist, ei saa ma praegu lubada, kuid niipea kui võimalik paneme ahjud jälle tööle.»

Kuuldused, nagu lõpetaks Treegeri kohvik üldse tegevuse, ei vasta Paosalu ütlust mööda tõele. «Eesti Vabariigis kehtivad seadused, kus töösuhte lõpetamisest tuleb ette teatada kolm kuud. Et meie töötajad on pikaajalise staažiga, said nad hiljaaegu teate, et on 1. maist koondatud,» selgitas ta. «Küllap seetõttu leviski jutt, et kohvik lõpetab tegevuse. Jätkame väiksema koosseisuga, sest toitlustamist enam nii suures mahus ei paku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles