Sünnipäevalapse täismäng tõi maja täis

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünnipäevalapsed ja filmikangelased: dokumentaalfilmis «Täismäng» said sõna kõik: Madis Kirss (fotol vasakult), Madis Aesma, Gert Pajuväli ja Mihkel Kirss.
Sünnipäevalapsed ja filmikangelased: dokumentaalfilmis «Täismäng» said sõna kõik: Madis Kirss (fotol vasakult), Madis Aesma, Gert Pajuväli ja Mihkel Kirss. Foto: Dmitri Kotjuh

«Ma ei tea sellest ansamblist midagi, isegi ühtegi laulu ei tea!» ütleb laupäeva õhtul Wabalinna maja teisel korrusel istekohta otsinud inimene ja sätib end Ans.Anduri tõsielufilmi «Täismäng» vaatama, teadmata sedagi, mida ekraanilt oodata.

«Et siis jah, tore, et te siia olete tulnud seda filmi vaatama. Film on sellest, kuidas ma käisin kogu aeg proovis ja stuudios, kaamera kaasas, ja filmisin kõik üles. Õhtuti siis kodus monteerisin,» selgitab veidi kähiseva häälega oma dokumentalisti debüüdi teinud ansambli trummar Madis Kirss.

On veidi häbeliku olekuga ja tundub, et järsku isegi veidi rambipalavikus. Lisab veel täpsustuse, et siiani on filmi näinud vaid tema ise ja abikaasa, sestap on ansambli teised liikmed samas teadmatuses nagu ülejäänud publik. Hiljem selgub, et palaviku osa klapib, aga tegemist on päris palavikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles