Peeter Kruusement: tahtsin vabastada jääjaid endast

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi valla endise sotsiaalosakonna juhataja Peeter Kruusement võtab ära oma ametikoha sildi kabineti ukselt, kus see oli seisnud 22 aastat, sest osakondade ühendamisega jäi üks juht üle ja pensionieas mees otsustas minna uutele jahimaadele.
Türi valla endise sotsiaalosakonna juhataja Peeter Kruusement võtab ära oma ametikoha sildi kabineti ukselt, kus see oli seisnud 22 aastat, sest osakondade ühendamisega jäi üks juht üle ja pensionieas mees otsustas minna uutele jahimaadele. Foto: Dmitri Kotjuh

Pärast 22 aastat töötamist valla sotsiaalosakonna juhatajana loovutas Peeter Kruusement ühendatud osakonna juhtimise noorele energilisele kolleegile ja lahkus, sest ei tahtnud, et tema vaim jääks uude osakonda lehvima.

Kuidas tundsid end viimasel tööpäeval?

Kõik oli ju väga pikalt ette teada, olin osakondade ühendamise otsustamisel vallavalitsuse liikmena ju osaline. Arutasime vallavalitsuses päris avameelselt, mida annaks osakondade liitmine, ja leidsime, et haridus-, kultuuri-, spordi- ja sotsiaalvaldkond peaksid käima rohkem ühte jalga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles