Armastuse mängimine vajab hoogu

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ootavad hoogu: Kali Briis Band koosseisus Erko Niit (paremalt), Laura Junson, Alan Olonen, Kaarel Kuusk ja Hans Kurvits on esimest ühist stuudioalbumit „Let’s Play Love“ salvestades stuudios veetnud viimased pool aastat.
Ootavad hoogu: Kali Briis Band koosseisus Erko Niit (paremalt), Laura Junson, Alan Olonen, Kaarel Kuusk ja Hans Kurvits on esimest ühist stuudioalbumit „Let’s Play Love“ salvestades stuudios veetnud viimased pool aastat. Foto: Erakogu

Paidest pärit muusik Alan Olonen, keda kohalikus muusikas tuntakse rohkem esinejanime Kali Briis järgi, on koos oma bändiga salvestanud albumijagu materjali ja kogub nüüd annetuskeskkonnas Hooandja.ee hoogu plaadi väljaandmiseks.

«Viimased pool aastat oleme veetnud palju aega Pärnus, Postimaja proovikas, kus oleme kirjutanud ja salvestanud materjali meie esimese ühise stuudioalbumi «Let`s Play Love» tarvis,» ütles Alan Olonen.

Tulevaselt albumilt leiab kaheksa Oloneni kirjutatud lugu. «Lood olid valmis varem ja kui mõtted said küpseks, tuli ette võtta järgmine samm ja bändile neid presenteerida,» selgitas ta. «Kõige suurema tõuke koos bändiga albumit teha andis tahe oma muusika järgmisele tasemele viia, sest siiani olen vastutanud kõigi aspektide eest üksi. See, et uuel plaadil vastutab helipildi eest lisaks minule veel neli inimest, on nii minule kui ka kuulajatele põnev ja värskendav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles