Valitsuse käitumine kaevanduskriisis ärritab piimatootjaid

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti piimaliitu ja E-Piima ühistut juhtiv Jaanus Murakas on seda meelt, et piimatootjad tunnevad end õigustatult hüljatuna, sest vastupidi kaevuritele pole peaminister tulnud nendega rääkima ja uurima, miks neil raske on.
Eesti piimaliitu ja E-Piima ühistut juhtiv Jaanus Murakas on seda meelt, et piimatootjad tunnevad end õigustatult hüljatuna, sest vastupidi kaevuritele pole peaminister tulnud nendega rääkima ja uurima, miks neil raske on. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti piimaliitu ja E-Piima ühistut juhtiv Jaanus Murakas on seda meelt, et kuigi valitsus hakkab aru saama, kuidas riigi majanduskasv tekib, ega saa pealt vaadata põlevkivi dramaatikat, näitab see selgelt suhtumist farmeritesse, kes peavad veel raskemas kriisis kahjumiga tootma riigilt abi saamata.

Kuidas on Venemaa piiri sulgemine muutnud E-Piima toodangumahte?

Toodame ikka juustu, piimapulbreid ja võid. Venemaa piiri sulgemisega seotud kriisi tõttu on muutusi vaid kogustes. Et juustu enam Venemaale ei lähe, valmistame seda vähem ja piimapulbrit rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles