Omaväravad tähendasid esimest kaotust

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval kohtus Paide linnameeskond meistriliigahooaja avamängus siinsel kunstmurustaadionil Tallinna FC Infonetiga ja pidi tunnistama vastase paremust.
Laupäeval kohtus Paide linnameeskond meistriliigahooaja avamängus siinsel kunstmurustaadionil Tallinna FC Infonetiga ja pidi tunnistama vastase paremust. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nurgalöögi järel standardolukorras tehtud vead tõid Paide linnameeskonnale kaheksanda meistriliigahooaja avamängus Tallinna FC Infonetilt 0 : 2 kaotuse. Võimalus neid eksimusi heastada avaneb meeskonnal täna.

Korrates täpselt oma eelmise hooaja kodumängu keskmist publikunumbrit, 180 pealtvaatajat, läks Paide linnameeskond laupäeval Paide kunstmuru­staadionil vastamisi eelmisel aastal Premiumi liigas neljandaks tulnud Infonetiga.

Mäng oli saanud kesta 26 minutit, kui nurgalöögijärgses segaduses jäi Paide taha 0 : 1. Protokolli läks kirja Taavi Rähni omavärav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles