Liikumispäeva treenerid tulevad pealinnast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rühmatreeningute  huvilisi on Paide liikumispäevadele jagunud ennegi, seekord loodavad korraldajad, et pealinna treenerid toovad saali vähemalt paarsada inimest kui mitte rohkemgi.
Rühmatreeningute huvilisi on Paide liikumispäevadele jagunud ennegi, seekord loodavad korraldajad, et pealinna treenerid toovad saali vähemalt paarsada inimest kui mitte rohkemgi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval paneb järvalased liikuma neli Tallinna tuntud spordiklubi treenerit, tegevust jagub ka lastele ja eakatele vanuses 60+.

SA Paide spordi- ja tervisekeskus korraldab laupäeval E-Piima spordihallis liikumispäeva, kus seekord on treeninguid andmas Tallinna klubi My Fitness treenerid Kristiina Stõkova ja Mihkel Vabrit ning Baltikumi ainus Nike Training Clubi meister treener Sandra Raju.

«Et kõigil oleks võimalik proovida midagi uut, miks mitte ka kohalike spordiklubide treeneritel. Kõik ju Tallinna treeningutele ei lähe ja nii pakumegi vaheldust kohapeal,» lausus ettevõtmise üks korraldaja, Marge Merisalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles