Järvamaa toodang kandideerib parimaks toiduaineks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti parima toiduaine konkursil osaleb tänavu rekordarv väikeettevõtteid, sealhulgas on oma toodangu esitanud ka vähemalt kolm Järvamaa ettevõtet.

Eesti toiduainetööstuse liidu teatel kandideerib parima toiduaine tunnustusele 190 toodet, millest ligi pool on valminud Eesti väikeettevõtetes.

Järvamaad on esindamas Põhjaka Kulinaaria OÜ Põhjaka rukkileib, sibulamoos ja kanamaksapasteet, Viibergi OÜ Koduse sarja õunamahl ja peedisalat ning Ervita Marjakasvatuse OÜ Mammi sarja mustikamahl ja rabarberi-vaarikajook.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles