Infomessil tulevad müügile puidust kikilipsud

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval Paide kultuurikeskuses aset leidval Kesk-Eesti infomessil saab õpilasfirma Clotz puidust kikilipsude kõrval osta ka puidust sõrmuseid, leedkõrvarõngaid ja teraapilisi värviraamatuid täiskasvanutele.

Järvamaa arenduskeskuse noorte ettevõtlikkuse koordinaatori Reelika Lepiku andmetel pakub Kesk-Eesti infomessil «Lingid tulevikku» kaupa 21 õpilasfirmat üle Eesti. «Neist tuntuim on vahest puidust lipse tootev Clotz Tartu kutsehariduskeskusest, kellele veebruaris olnud üle-eestilisel õpilasfirmade laadal võidu toonud videoreklaami on valmistanud Koeru poisid DMG Filmist ja üks õpilasfirma liige on ka pärit Järvamaalt,» täpsustas ta.

Kolmandat aastat korraldatava õpilaslaada huvitavamatest toodetest tõi Lepik esile veel Nõo reaalgümnaasiumi õpilaste puidust sõrmused, Pärnu ühisgümnaasiumi leedkõrvarõngad ja Tarvastu gümnaasiumi teraapilised värviraamatud täiskasvanutele. «Sularaha tasku ja tulge uudistama, sest laste nutikus on hämmastav,» kutsus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles