Looduskaupade pood tuli linnasüdamele lähemale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Alates eelmisest nädalast tegutseb eesti- ja välismaiste looduskaupade pood Paides Väike-Aia 5 majas. «Aastapäevad tagasi alustasin Paides kauplemist küll samas tänavas, kuid sadakond meetrit kesklinnast kaugemal, uuele pinnale kolisin seetõttu, et siin sain poe poolele suurema pinna,» ütles poe omanik Katrin Eensalu.

Nüüd saab Eensalu paremini välja panna nii mahetooteid, nagu marjakrõpsud ja tooršokolaad, kui ka kristallide valikut. Täiesti uus on Signe seepide sari.

Lisaks kauplemisele on Eensalu meelest uues kohas hubasem korraldada ka loenguid. «Oleme neid ikka teinud algusajast peale kaks kuni neli kuus. Teisipäeval tuleb D-vitamiini müütidest ja tegelikkusest ning paljust muustki rääkima Vahur Vollmann, kelle nimi peaks paljudele tervisest lugu pidavatele inimestele väga tuntud olema,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles