Kalad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalad
Kalad Foto: AFP / Scanpix

Teie ametiasjad sujuvad igati normaalselt, eriti kui teie töö on seotud loominguga, teiste eest hoolitsemisega, bioloogiaga või aiandusega.

Olete oma tegemistes aktiivne. Perioodil 2. novembrist kuni aasta lõpuni võib teil tekkida soov vahetada töökohta, või olete sunnitud seda tegema. Kui ka nii peaks juhtuma, siis ei maksa meelt heita, see on ka hea aeg uue töökoha otsinguteks. Kui olete juhtumisi töö kaotanud, siis sel ajal taanduvad igasugused masendusmõtted, tunnetate optimismi, mis annab teile tadmise, et peagi leiate endale uue väljundi.
Hoidke kõik oma dokumendid korras, eriti kui juhtute olema ettevõtte juht, sest sel aastal võib teil tegemist tulla maksuametiga. Olge oma maksude deklareerimisel pedantselt täpne.
On võimalik, et teil tuleb tegemist kinnisvaraga, võib ette tulla vaidlusi pärandi pärast, muret võib valmistada ka mõne vanema sugulase tervislik seisund.
Oma rahaasjade ajamiseks peaksite sel aastal leidma kellegi, kes suudab säilitada kaine pilgu, sest te ei suuda sel aastal oma rahadega mõistlikult ümber käia. Aasta esimesel poolel võib esineda ootamatuid sissetulekuid – saate ootamatult mõne preemia, kingituse, päranduse, leiate lisatöö või naeratab teile Fortuuna. Isegi mõne vana aarde leidmine pole võimatu. See tundub ju väga meeldiv, kuid sellise vara kohta kipub kehtima reegel „mis kergelt tuleb, see sama kergelt ka läheb“. Teil tekib oma õnnest tiivustatuna soov seda kergelt tulnud vara erinevatel eesmärkidel laiali jagada – olgu siis tegemist kingituste, laenude andmise või mõne tarbetu ülereklaamitud toote ostmisega. Loobite raha paremala ja vasakule, nii et lõppkokkuvõttes võivad sellised head seisud teile isegi kahju tuua. Kuigi teile tundub, et õnn on teie poolel, hoidke võimalikult kaugele kasiinodest.
Kui teil aga on soov investeerida, siis oleks igal juhul vajalik konsulteerida kogenud juristiga. Hoidke oma tegevus rangelt seaduslik. Teil on sel aastal oht langeda mõne petturi küüsi. On võimalik, et teete mingit laadi annetuse, kuid püüdke ka siin jääda mõistlikuks ja mõelge hoolega, kellele, milliseks otstarbeks ja kui suure summa annetate.
Aasta teine pool toob ohtralt lävimist sugulaste ja naabritega, annate vajadusel neile nõu ja olete valmis vajadusel üksteist abistama.
Aasta teine pool on suurepärane aeg mistahes õpinguteks ja enesetäiendamiseks, hobidega tegelemiseks.
Romantilistes suhetes olete igati soe ja hooliv, eriti peale 11. novembrit, kuid samas ootate ka oma partnerilt, et ta teie hellusevajadust ei unustaks. Võiks hoiduda partneri süüdistamisest liigses külmuses, pigem tehke endale selgeks miks te tunnete, et teist ei hoolita piisavalt. Vältige igasuguseid vaidlusi. August ja september võivad tuua armumise (ka oma partnerisse). See on õige ja hea aeg oma suhtesse või abiellu uut hingamist tuua, võtta ühiselt ette midagi romantilist.
Sel aastal võite saada abi mõnelt healt sõbralt, võite leida ka uue sõbra, kes on teile igati truu ja jääb teie ellu pikaks ajaks. Võimalik, et teil on suur vanuse vahe.
Kodune elu ja suhtlemine lastega on teile sel aastal üheks suureks rõõmu allikaks. Tegelete nendega palju. Kaunistate oma kodu ja aeda, võite abistada oma vanemaid – või nemad teid.
Igasugused meelelahutused ja külaskäigud on teile vägagi meeltmööda, eriti juunis ja juulis. Korraldate ka ise pidusid ning naudite igati meeldivat seltskonda, kui selleks vähegi võimalust tekib. Ka kultuuriüritused leiavad sel aastal sagedast külastamist.
Tervis teile sel aastal erilist muret ei valmista, kui ehk jätta arvestamata mõni väike külmetus või pisem trauma, eriti vahemikus septembrist novembrini. Kui teid kimbutab mõni krooniline haigus, on võimalik, et nüüd saate sellele piiri panna või koguni välja ravida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles