Suusatajad panid aastale punkti medalitega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu Ambla SK suusatajad, näitasid end nädalavahetusel Jõulumäel olnud võistlustel heast küljest ka RR suusaklubi kasvandikud. Pildil on Anni ja Aiki Jalakas ning Karoliina Tõnisson, ees treener Raido Rohi.
Nii nagu Ambla SK suusatajad, näitasid end nädalavahetusel Jõulumäel olnud võistlustel heast küljest ka RR suusaklubi kasvandikud. Pildil on Anni ja Aiki Jalakas ning Karoliina Tõnisson, ees treener Raido Rohi. Foto: Erakogu

RR suusaklubi ja Ambla SK suusatajad panid reedest pühapäevani Jõulumäel peetud Eesti meistrivõistlustega tänavusele hooajale medaliväärilise punkti.

Nii tuli Ambla SK võistkond reedel klassika sprinditeates N18 klassis teisele kohale. Kaidy ja Keidy Kaasikut edestas Tartu suusaklubi I võistkond vaid 11 sekundiga.

Tasub märkimist, et nii-öelda naiste üldarvestuses olid kaksikud aja poolest kolmandad, olles üle ka N20 vanuseklassi esikohavõistkonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles