Eakaid voodihaigeid tervitavad värviküllased toad

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastakümneid Järvamaal sotsiaaltööd teinud Rünno Lass (paremal) ja viimase aasta Türi vallas haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhataja asendajana töötanud mees juhatab nüüd sotsiaaltööd Tartu vallas.
Aastakümneid Järvamaal sotsiaaltööd teinud Rünno Lass (paremal) ja viimase aasta Türi vallas haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhataja asendajana töötanud mees juhatab nüüd sotsiaaltööd Tartu vallas. Foto: Birgit Itse

Kõik Koeru hooldekeskuse osakonnad on remonditud, eile võttis hooldekeskus ehitajalt vastu viimasena valminud osakonna, kuhu kolivad eakad voodihaiged.

Teise korruse koridori uksest sisse astujale avaneb rõõmsavärviline koridor. Koeru hooldekeskuse hooldusosakonna juhataja Anneli Eelmaa täpsustab, et värvivalikus said nad kaasa rääkida. «Tahtsimegi, et tulemus oleks rõõmus, siis on ehk eakatel voodihaigetel klientidel ka veidi päikeselisem tuju,» ütleb ta.

Olnuga võrreldes peab Eelmaa kõige olulisemaks muudatuseks duširuumi. «Enne oli see kitsas ruum, kuhu raamiga sisse ei mahtunud. Nüüd on ruum suurem ja tingimused kindlasti paremad,» lausub ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles