Türi valla üks lasteaedadest läheb kinni

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi lasteaia Särevere õppekohas saab tegevus õppeaasta lõpuks läbi ja mudilased jätkavad lasteaiateed teistes majades. Kas sügisel võime endisest kolledžihoonest leida kaitseliitlasi, näitab aeg. Pildil on õpetajaabi Pille Lellsaar, kes kasutab laste õuesviibimise aega vaipade tuulduma panekuks.
Türi lasteaia Särevere õppekohas saab tegevus õppeaasta lõpuks läbi ja mudilased jätkavad lasteaiateed teistes majades. Kas sügisel võime endisest kolledžihoonest leida kaitseliitlasi, näitab aeg. Pildil on õpetajaabi Pille Lellsaar, kes kasutab laste õuesviibimise aega vaipade tuulduma panekuks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeval kogunes Türi vallavolikogu muude küsimuste kõrval arutama Särevere lasteaia saatust. Lasteaed sügisest endises kolledžihoones ei jätka.

Türi vallavanem Pipi-Liis Sie­mann kinnitas nädala keskel, et kaalumisel on Särevere lasteaia praeguses asukohas lasteaiateenuse pakkumise lõpetamine. «Selge on, et seal hoones häid tingimusi ühe lasteaia tegutsemiseks pole ega ole neid võimalik kergesti ka saavutada,» lausus ta.

Täpsemalt pole seal nõutaval arvul tualettruume, trepipiirded ei vasta lasteasutuse nõuetele, küsimusi tekitab õueala. «Oleme Särevere lasteaiakoha sulgemist arutanud nii lasteaia hoolekogus, lastevanemate ja lasteaia töötajatega ning ilmselt saab ikkagi  olema nii, et Türi lasteaed hakkab tegutsema senise nelja koha asemel kolmes kohas,» selgitas Siemann. «Selline samm annab meile lisavõimalusi panustada lasteaia teistesse majadessse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles