Ilmaennustus: öösiti võib sadada lörtsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevad edeneb, kuigi vahele tuleb ka jahedaid ja lörtsiseid ilmu. Uue kalendrinädala algupoolel võib oodata juba päevasooja üle kümne kraadi. Võimaliku lörtsi ja nullkraadi lähedaste temperatuuride tõttu öösel ei tohi libeduse võimalust siiski veel ära unustada.

Kolmapäeval liigub madalrõhulohk üle Baltimaade ja Soome kirdesse. Püsib pilves selgimistega ilm, sajab vihma ja lörtsi, ajuti võib sadu olla päris tugev. Puhub mõõdukas või tugevapoolne lääne- ja edelatuul, sooja on öösel 1 kuni 4 ja päeval 3 kuni 6 kraadi.

Neljapäeval moodustub Lõuna-Soomes uus madalrõhukese ja liigub üle Ida-Eesti lõunasse. Ilm on pilves selgimistega, Ida-Eestis sajab vihma ja lörtsi, Lääne-Eestis on ilm valdavalt sajuta. Puhub mõõdukas läänekaarte tuul, õhutemperatuur on öösel nullkraadi lähedal ja päeval on 4 kuni 8 kraadi sooja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles